به گزارش قدس آنلاین از یزد ، محمدحسين امامي در رابطه با برگزاري اين دوره آموزشي اظهار داشت: به منظورآشنایی و آمادگی رابطان پدافند غیرعامل ادارات استان با موضوع پدافند غیرعامل سایبری یک دوره آموزشي تخصصی به مدت 8 ساعت و با حضور اساتید کشوری در روز دوشنبه 20 ارديبهشت ماه در سالن بنیاد نخبگان يزد برگزار می شود.
سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استانداری یزد افزود: در این دوره آموزشی رابطان ادارات و نهاد های دولتی با اصول و مبانی سایبری، راهکارهای پدافندی فضای سایبری ، تهدیدات سایبری و راهکارهای مقابله با این تهدیدات، ایجاد تیم های فوریتی پاسخگویی رایانه ای و مراکز امنیتی در سازمان ها آشنا می شوند.
گفتني است در پایان این دوره، گواهی آموزشی به دانش پژوهان حاضر در دوره داده خواهد شد.
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۰
کد مطلب: ۳۷۷۳۲۳
قدس آنلاین - یزد: سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استانداری یزد گفت: دوره آموزشی پدافند غیرعامل سایبری با حضور ۱۵۰ نفر از رابطان پدافند غیرعامل ادارات استان یزد برگزار مي شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه




نظر شما